divendres, 31 d’octubre de 2008

LA MERCÈ

Aquest curs la celebració de la Festa Major de Barcelona a l'escola no ha estat tan lluïda com altres anys.
Com que feia mal temps no hem pogut anar al pati per ballar les danses ni per fer les altres activitats que havíem preparat.
Hem improvitzat una mica, però els de tercer estem satisfets de com ens ha sortit.
Primer ens hem repartir per grups i ens hem posat els capgrossos. Juntament amb altres nens i nenes més grans, que portaven el drac de l'escola, hem visitat totes les classes fent gresca mentre sonava la música de Festa Major.
Quan hem tornat a la nostra aula hem berenat de xocolata desfeta i melindros. Eren molt booons!!! i hem pogut repetir els qui n'hem volgut més.
Per acabar hem fet de Falconers i hem construit diferents figures com castells. Semblava impossible que poguessim aconseguir-les tan fàcilment. És clar que els mestres ens han ajudat una mica... No era qüestió de caure i fer-nos mal!
BONA FESTA MAJOR DE LA MERCÈ PER A TOTS!!!

Si voleu veure les fotos de la festa escolar, cliqueu sobre el títol d'aquest article, després elegiu "FEM DE FALCONS.swf". A continuació us baixeu la presentació elegida clicant a
sobre i fent "click here to star download". Un cop baixada podreu obrir-la amb el navegador Firefox o similar.
A posteriors missatges també podeu veure com per La Mercè FEM DE CAPGROSSOS, o com FEM LA XOCOLATADA, accedint a la mateixa web de mediafire